Behandelingen
TARIEVEN
* = vanaf
 
KNIPPEN  
Wassen-knippen-styling dames € 41,00
Wassen-knippen-styling mannen € 36,00
Kind knippen t/m 12 jaar € 21,50
Scheren € 23,00
Pony/contouren knippen € 9,50
   
STYLEN  
Fohnen € 31.00*
Blowen € 22,50
Opsteken (afhankelijk van de tijd) € 39,50*
Bruidskapsel op locatie € 115,00*
   
KLEUREN  

Er zijn verschillende kleuringen mogelijk. Wij passen de kleur aan op uw wensen, haarkwaliteit en nieuwe trends. We werken met vanaf-prijzen*.  Dit omdat het kleuren afhankelijk is van techniek, het gebruikte materiaal en de werktijd.
Aanzet kleuring vanaf                                          € 45,00*
Gehele kleuring vanaf € 51,00*
High lights  € 57,00*
Balayage kleuring € 85.00*
Cellophanes Sebastian kleuring € 44,50*
   
HAARHERSTELLENDE BEHANDELINGEN  
Olaplex in kleuring € 18,50*
Olaplex herstelbehandeling € 42,50*
Treat me Kevin Murphy € 23,50
Behandelingen Behandelingen Behandelingen Behandelingen Behandelingen
Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.
Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als "favoriete hulpmiddel voor kleurexperts" en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept. Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.
Houd je niet langer in en laat de vele glinsterende facetten van diamanten als een sterrenregen over je neerdalen met sebastians cellophanes. De professionele kleurservice die zowel een glansbehandeling als een haarkleuring is. Sebastian cellophanes geeft de "look and feel" van schitterend glanzend en gezond haar. Deze prote�nerijke formule met color shine acid complex bevat door de FDA goedgekeurde, niet-oxiderende cosmetische pigmenten en UV-filters en bevat geen ammoniak of perioxide. Het resultaat? Een rijke, prachtige kleur met een flonkerende glans voor elke dag. Niet alleen levert deze formule een versterkte kleurintensiteit, het helpt daadwerkelijk de haarkwaliteit te verbeteren met superieure conditioning. Bovendien luidt deze serie pure kleuren een nieuw tijdperk in van Deposit Pure Hair.